Comunicate de presă

A început sondajul European Communication Monitor 2017

28.03.2017 | scris de | categorie: Comunicate de presă, Newsletters, Recomandari, Știri

Invităm comunicatorii din România să participe la European Communication Monitor 2017!

EUPRERA a început sondajul pentru acest an, și sunt disponibile rezultatele sondajului din 2016.

Dacă până la 31 martie participi la sondaj și ne confirmi prin email completarea chestionarului, îți vom trimite întreg studiul din 2016 în format PDF.

Mai jos este întregul comunicat de presă emis de EUPRERA.

Asociația pentru  Educație și Cercetare a Relațiilor Publice Europene (EUPRERA) a lansat sondajul anual privind statutul și viitorul  comunicării strategice. Profesioniștii din comunicare din întreaga Europa sunt invitați să participe la acest  studiu, care este disponibil la www.communicationmonitor.eu,  până la sfârșitul lunii martie.

European Communication Monitor, aflat acum la al unsprezecelea an, tratează subiecte extrem de dezbătute, cum ar fi provocările hypermodernitatii cu toate implicațiile sale, precum și relevanța rețelelor sociale. Mai mult decât atât, în centrul atenției ECM în 2017 sunt schimbarea vizuală în domeniul comunicării, calitatea managementului și  practicile de benchmarking. Studiul va identifica caracteristicile departamentelor de comunicare și va explora punctele comune și diferențele din Europa.  Comparațiile de la țara-la-țară și benchmark-urile diverselor tipuri de organizații (societăți private și pe acțiuni, organizații non-profit, guvernamentale, agenții, etc.) vor face ca rezultatele sa fie  relevante pentru toți cei din domeniu.

Participanții vor fi în măsură să răspundă la acestea și la  multe alte subiecte și vor împărtăși experiențele lor pentru a construi o imagine concisă a dezvoltării acestei  discipline. Fiecare participant va primi un raport complet al rezultatelor și va intra într-o tombolă pentru 5 camere foto Fujifilm Instax Mini 8 Instant Film.

European Communication Monitor este condus de profesori din universități renumite, reuniți în cadrul Asociației pentru  Educație și Cercetare a relațiilor publice europene (EUPRERA), împreună cu  Asociația Europeană a Directorilor de Comunicare (EACD) și este susținut de Prime Research, companie lider global în cercetarea comunicării.

Având în prezent mai mult  de 21000 de participanți din peste 40 de țări,  European Communication Monitor este cel mai amplu studiu empiric în domeniul managementului comunicării și al  relațiilor publice, din întreaga lume. Studiul este întreprins  în scopuri științifice. Participanții vor rămâne anonimi.

Rezultatele acestui studiu vor fi prezentate la summit-ul European Communications de la Bruxelles la sfârșitul lunii iunie 2017 și  ulterior, la alte conferințe la nivel mondial.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply