Comunicate de presă

Adunarea Generală a Asociației Române de Relații Publice

23.05.2014 | scris de | categorie: Comunicate de presă, Știri

București, 16 mai 2014 – Asociația Română de Relații Publice (ARRP) invită toți membrii săi la Adunarea Generală. Aceasta va avea loc la București, la Biblioteca Centrală Universitară, Salonul Carol I, în 28 mai, ora 18. La această Adunare Generală se va alege noul președinte și noul Consiliu Director al ARRP.

ARRP promovează activitatea de relații publice în România, protejează statutul profesional al specialiștilor din domeniu și acționează constant pentru recunoașterea, profesionalizarea și standardizarea ocupației de practician al relațiilor publice, în conformitate cu standardele internaționale în domeniu. ARRP apără drepturile și reprezintă interesele membrilor asociației în particular și breslei în ansamblu, atat la nivel național, cât și la nivel internațional, prin parteneriate cu alte asociații de profil din lume și prin afliere la comunitatea globală.
La această Adunare Generală sunt bineveniți profesioniștii care activează în acest domeniu – funcționari publici sau din mediul privat – și doresc să devină membri ai Asociației noastre profesionale. Membrii ARRP pot fi atât persoane fizice, cât și juridice.

Calitatea de membru a ARRP oferă posibilitatea de a participa activ la protejarea statutului profesional al specialiștilor din domeniu, facilitează accesul la profesioniști din breaslă din întreaga lume și afilierea la comunitatea globală de PR. Toți membrii ARRP pot contribui la promovarea directă și corectă a acestui domeniu de activitate și pot fi parte integrantă dintr-un mediu real de comunicare, inovator și provocator pentru dialogul și cooperarea între PR-iști. Iar nu în ultimul rând, calitatea de membru ARRP confirmă fără echivoc apartenența la familia profesioniștilor în comunicare din această țară.

 

Recomanda prietenilor

Leave a Reply