Comunicate de presă

ANSIT si ARRP colaboreaza “Pentru o comunicare mai eficienta”

17.10.2005 | scris de | categorie: Comunicate de presă

Organizatiile de tineret au putut deprinde unele din subtilitatile comunicarii in cadrul cursului “Pentru o comunicare mai eficienta”, oferit în saptamana 25-30 septembrie de Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor – ANSIT si Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice – ARRP.

„Cursul face parte din Programul National Universitatea de Vara ANSIT si a pus la dispozitia celor 26 de cursanti, reprezentand 14 organizatii nonguvernamentale de tineret din toata tara si patru institutii publice, instrumente prin care sa faca mai eficienta promovarea organizatiilor lor”, a declarat Antoaneta Constantin, director in cadrul ANSIT, coordonator al programului.

In cadrul cursului, participantii s-au familiarizat cu aspecte moderne ale Relatiilor Publice: modalitati de relationare cu presa, organizarea evenimentelor, planificarea si evaluarea activitatii de Relatii Publice, gestionarea crizelor de comunicare, derularea campaniilor de RP, Relatii Publice online.

Programul a reunit, in calitate de lectori, personalitati ale Relatiilor Publice romanesti: Gilda Lazar, Gabriel Paslaru, Adriana Tran Pitic, Angelica Iva, Dragos Dehelean, Dan Jurcan, Horia Mihalcescu.

ANSIT si ARRP se afla in cel de-al doilea an de colaborare pentru organizarea unor astfel de cursuri de pregatire, intentionandu-se extinderea actiunilor de acest fel in lunile urmatoare, prin organizarea taberelor pentru comunicatori, un proiect destinat studentilor din facultatile de profil.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply