Comunicate de presă

ANSIT si ARRP colaboreaza “Pentru o comunicare mai eficienta”

17.10.2005 | scris de | categorie: Comunicate de presă

Organizatiile de tineret au putut deprinde unele din subtilitatile comunicarii in cadrul cursului “Pentru o comunicare mai eficienta”, oferit în saptamana 25-30 septembrie de Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor – ANSIT si Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice – ARRP.

„Cursul face parte din Programul National Universitatea de Vara ANSIT si a pus la dispozitia celor 26 de cursanti, reprezentand 14 organizatii nonguvernamentale de tineret din toata tara si patru institutii publice, instrumente prin care sa faca mai eficienta promovarea organizatiilor lor”, a declarat Antoaneta Constantin, director in cadrul ANSIT, coordonator al programului.

In cadrul cursului, participantii s-au familiarizat cu aspecte moderne ale Relatiilor Publice: modalitati de relationare cu presa, organizarea evenimentelor, planificarea si evaluarea activitatii de Relatii Publice, gestionarea crizelor de comunicare, derularea campaniilor de RP, Relatii Publice online.

Programul a reunit, in calitate de lectori, personalitati ale Relatiilor Publice romanesti: Gilda Lazar, Gabriel Paslaru, Adriana Tran Pitic, Angelica Iva, Dragos Dehelean, Dan Jurcan, Horia Mihalcescu.

ANSIT si ARRP se afla in cel de-al doilea an de colaborare pentru organizarea unor astfel de cursuri de pregatire, intentionandu-se extinderea actiunilor de acest fel in lunile urmatoare, prin organizarea taberelor pentru comunicatori, un proiect destinat studentilor din facultatile de profil.

Recomanda prietenilor
Comentarii (1)
Manoranjan
1111.0303.201515

Bine ai revenit şi o dumiincă plăcută eeţi doresc 😀 Era odată o inscripţie „Ai intrat een Rome2nia, setază-ţi ceasul cu 20 de ani een urmă”. Şi Brucan invoca acelaşi decalaj de 20 de ani een faimoasele sale profeţii „despre trecut”, dar iată că nimic nu s-a schimbat. Şi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *