Afilieri Internationale

ARRP, membră a ICCO, anunță ICCO Global Awards 2017

29.09.2017 | scris de | categorie: Afilieri Internationale, Comunicate de presă, Recomandari, Știri

Asociația Română de Relații Publice (ARRP) anunță începerea înscrierilor la ICCO Global Awards 2017, competiție organizată de International Communications Consultancy Organization (ICCO) în semn de recunoaștere a creativității, excelenței și eficienței activității de relații publice din 55 de țări, printre care și România.

Este pentru prima oară când România este în mod oficial invitată să participe cu proiecte în această competiție globală, ca urmare a aderării ARRP la ICCO, țară noastră devenind membră cu drepturi depline în iunie 2017.

Proiectele înscrise vor fi evaluate de către un juriu internațional, alcătuit din profesioniști de elită în domeniu, care vor aprecia eficiența, modalitățile de măsurare, rezultatele și impactul global al campaniilor asupra industriei de PR.

ICCO Global Awards 2017 este deschisă pentru firme de consultanță în relații publice, freelancers, departamente de comunicare in-house, agenții digitale și deținători de canale de presă. Cei interesați pot opta pentru una dintre cele 12 categorii reunite sub secțiunea World’s Best PR Campaigns, dar și pentru titlul de Network of the Year, Independent Consultancy of the Year, Rising Star of the Year sau PR Leader of the Year.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 29 noiembrie 2017, la Londra, Marea Britanie.

Mai multe informații despre ICCO Global Awards 2017, categoriile disponibile și condițiile de înscriere sunt disponibile aici

Aplicațiile pot fi depuse până pe 27 octombrie 2017, iar membrii ARRP beneficiază de o reducere de 15% a taxelor de înscriere.

Informații suplimentare pe mail.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply