Comunicate de presă

ARRP – partener la prima Conventie Europeana de Comunicare – 19-21 iunie 2014

03.06.2014 | scris de | categorie: Comunicate de presă, Știri

Dragi colegi,

Din Germania am primit invitatia de a participa la prima Conventie Europeana de Comunicare (ECC), care va se va desfasura intre 19 si 21 iunie la Munchen, Garmisch-Partenkirchen si la manastirea Ettal. ARRP este partener al acestui eveniment.

Principalele teme dezbatute in cadrul congresului vor fi managementul comunicarii, comunicarea sportiva si CSR, precum si etica in comunicare.

Vorbitorii vor fi Andrey Barannikov, de la SPN Communications, St. Petersburg, Jean-Pierre Beaudoin, de la Burson-Marsteller i&e, Paris, Prof. Serra Görpe, de la Unversitatea din Dubai, Milenko Djuric, din Belgrad, Gregor Kos, din Ljubljana, Matthew Thomson si Prof. Tony Meehan, din Marea Britanie, precum si mai multi experti remarcabili din domeniul relatiilor publice germane.

Va invitam sa va notati in agenda aceste date. Daca sunteti membru ARRPP, puteti profita de considerabile reduceri la taxa de participare.

Pentru mai multe informatii si inregistrare mergeti la site-ul the ECC www.communications-convention.eu, vizitati pagina de Facebook https://www.facebook.com/EuropeanCommunicationsConvention sau urmariti evenimentul pe Twitter la https://twitter.com/EuComCon.

Succes!

Recomanda prietenilor

Leave a Reply