Comunicate de presă

ARRP REIA ÎNTÂLNIRILE OPEN HOUSE

14.12.2012 | scris de | categorie: Comunicate de presă, Open House
tag-uri:

Bucureşti, 14 decembrie 2012

Marţi seara, după o pauză de câţiva ani, Asociaţia Română de Relaţii Publice (ARRP) a reluat seria de întâlniri informale Open House, printr-un eveniment găzduit de Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” Bucureşti (BCUB).

“Întâlnirile Open House ARRP se vor desăşura în cea de a doua zi de marți din fiecare lună şi sunt ocazii de networking şi dezbatere la care îi invităm să ia parte pe toţi comunicatorii şi în special pe membrii Asociaţiei noastre”, a declarat Gabriel Pâslaru – Vicepreşedinte ARRP. 

În baza parteneriatului pe care Asociaţia noastră l-a stabilit cu BCUB, această tradiţie atât utilă, cât şi plăcută, va fi de acum înainte găzduită de Salonul Regina Maria al bibliotecii; îi mulţumim pentru această oportunitate colegei noastre din Consiliul de conducere, Conf.univ.dr. Mireille Rădoi, Directorul general al BCUB.

La întâlnirea de marţi au participat membrii ARRP dr. Călin Şabac, Florentina Iusco, Gabriel Pâslaru, Ioana Dinica, Ioana Pâslaru, Mireille Radoi, Romina Stan şi Victor Vâjdea, precum și noua echipă de interni, discutând despre noutăţi din domeniu şi posibile acţiuni pe care Asociaţia să le desfăşoare în 2013.

Pentru informaţii suplimentare:

Gabriel Pâslaru

Tel: 074 530 583

Email: office@arrp.eu

Recomanda prietenilor

Leave a Reply