Comunicate de presă

Asociația Română de Relații Publice (ARRP) caută interni pentru 2012 – 2013

30.10.2012 | scris de | categorie: Comunicate de presă

Ești tânăr și vrei să faci PR& Comunicare?

Asociația Română de Relații Publice (ARRP) caută interni pentru 2012 – 2013

 

București, 23 Octombrie 2012. Asociația Română de Relații Publice marchează o săptămână de la debutul unei noi runde de recrutări. Căutăm studenți pasionați de comunicare și dornici să învețe direct de la specialiști cum stau lucrurile în domeniul relațiilor publice si ale comunicarii.

Încurajăm candidații să ne trimită o scurtă prezentare personală sau o propunere de proiect, până pe 4 Noiembrie, ora 12:00, pe adresa de email office@arrp.eu. Candidații au la dispoziție maxim 500 de cuvinte în care își pot prezenta motivația de a face acest internship sau pot propune un proiect propriu care să fie implementat sub egida organizației.

Așteptăm înscrieri atât de la studenți la comunicare, jurnalism şi/ sau relaţii publice, cât și de la tineri pasionați și dornici să învețe câteva din secretele relațiilor publice. ARRP oferă un mediu de lucru creativ, noțiuni și experiențe din care se pot învăța bazele organizării unui eveniment, cum se scrie un articol sau cum se construiește o prezență solidă în social media. Mai mult, dacă internii dovedesc pasiune, implicare, proactivitate și spirit de echipă, au mari șanse să fie remarcați de specialiștii din domeniu și să își găsească cu ușurință un loc de muncă.

Vă invităm să schimbăm împreună maniera în care comunicăm în România, să facem loc creativității, optimismului, integrității și să creăm, împreună, o comunitate de profesioniști care se preocupă de valoarea reputației, atât în spațiul public și corporatist cât și în cel privat.

 

Calendar de selecţie

Pe data de 5 Noiembrie, comitetul de conducere al ARRP va selecta 10 finaliști pe care îi vom anunța pe pagina de Facebook și pe site-ul ARRP. Între 6 – 9 Noiembrie vor avea loc interviuri cu finaliştii pentru a-i cunoaşte mai bine şi a le da şansa să ne convingă că îşi doresc acest internship, iar câștigătorii vor fi anuntați pe data de 11 Noiembrie pe pagina de Facebook a ARRP și pe site-ul www.arrp.eu.

Apreciem textele scrise cu pasiune, creativitate şi sinceritate.

 

Prin Programul de internship, Asociaţia Română de Relaţii Publice (ARRP) și-a propuns să îi ajute pe studenţii pasionați de comunicare să cunoască din interior o asociaţie profesională, prin implicarea în proiectele curente, precum și prin propunerea de proiecte noi.

Asociația Română de Relații Publice (ARRP) este o organizație non-profit care funcționează din iunie 1995, reunind manageri și specialiști în comunicare, cadre didactice, consultanți și comunicatori instituționali. Din momentul constituirii și până în prezent, ARRP a reprezentat principalul for de promovare și dezbatere a problematicii specifice profesiei de specialist în Relații Publice din România.

În plus, Asociația este o platformă de schimburi de experiență și de reprezentare a comunicatorilor români în organizațiile internaționale la care ARRP este afiliată. ARRP acționeaza în conformitate cu Codul de la Atena și cu propriul său cod de practică profesională, adoptat în 2008.

 

Mai multe detalii găsiți pe www.arrp.eu.

 

Recomanda prietenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *