Comunicate de presă

Autorul best-seller-ului “The AdWords Bible for eCommerce”, prezent la TeCOMM București – conferința de eCommerce

03.03.2016 | scris de | categorie: Comunicate de presă, Recomandari, Știri

Pe 21 Aprilie va avea loc ediția a VIII-a a TeCOMM eCommerce Conference & Expo București, unul dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est.

Cei peste 20 de speakeri profesioniști vin din agenții și magazine online din UK, Olanda, Polonia, Danemarca și România și vor vorbi despre situația curentă a pieței, despre provocări, rezultate și soluții eficiente, vor prezenta modele de succes, proiecte în care au fost implicați, vor explica ce tooluri și date au folosit și de ce au ținut cont pentru a construi business-uri online care au atins succesul.

“AdWords funcționează întotdeauna. Dacă nu câștigi bani din asta, înseamnă că nu faci ceea ce trebuie”, afirmă David Rothwell (UK), autorul best-seller-ului “The AdWords Bible for eCommerce“, colaborator “AdWords for Dummies” de Howie Jacobson și “Ultimate Guide to Google AdWords” de Perry Marshall, și-a confirmat prezența în cadrul TECOMM București din 21 Aprilie (Hotel Athenee Palace Hilton).

David este Director la Rothwell Media Ltd și are o experiență de peste 10 ani în Adwords. Din 2005, el este responsabil de campanii la nivel mondial cu bugete de advertising de 38 milioane dolari și cu vânzari de peste 1,8 milioane dolari. Acesta este specializat în consultanță AdWords și management pentru comercianții de eCommerce care își doresc mai multe vânzări și profit, iar în 2013 a creat sistemul de Profit-Share: Clicks, Cash Flow® PPC .

În cadrul workshopului pe care îl va susține la TeCOMM, pe tema “Show Me the (PPC) Money. The Top Mistakes eCommerce Merchants Make with Google AdWords” David va vorbi despre rentabilitatea Ads-urilor și câștigurile pe care AdWords le poate aduce business-urilor online: “Mulți comercianți online nu folosesc încă promovarea de tipul Pay-Per-Click precum Google AdWords, sau au renunțat să folosească acest tip de promovare crezând că nu funcționează. Dar Adwords-urile funcționează întotdeauna. Dacă ai cea mai bună procedură de vânzări, AdWords te va face să produci mai mult decât orice altceva. Investește mai mult în AdWords, nu mai puțin. Nu este vorba despre cât de mult costă clickurile, ci  este vorba despre câștigurile pe care ele le generează. Dacă încerci să cheltui mai puțin pe AdWords, în loc să investești mai mult, acționezi greșit. Campania ta PPC este un generator de profit, nu un centru de costuri” – spune David.

La TeCOMM București (Athénée Palace Hilton) sunt așteptați peste 250 de retaileri online care au deja un business sau își doresc un start-up în acest domeniu. De asemenea, evenimentul este dedicat specialiștilor de marketing implicați în activitatea de online a business-urilor, specialiștilor/consultanților în ecommerce, agențiilor de web development, companiilor de IT, specialiștilor de marketing design/usability, companiilor de promovare online  cât și SEO, furnizorilor de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare și de curierat.

Înscrierile la TeCOMM București se fac pe www.bucharest.tecomm.ro unde se va actualiza constant lista speakerilor. Organizatorii au pregătit prețuri speciale care oferă participanților reduceri considerabile din prețul integral al biletelor, în funcție de perioada înscrierii. În luna martie, prețurile pentru biletele All Event pornesc de la 79 euro, mai mult, organizatorii oferă și reduceri atractive pentru grupuri. Vezi aici toate prețurile.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *