BLOGUL ASOCIATIEI ROMANE DE RELATII PUBLICE

Căutăm tineri deschiși, deștepți, muncitori și plini de idei

15.10.2012 | scris de | categorie:

Atenție mare, opriți totul! ARRP-ul recrutează runda a doua de tineri. Știm că și specialiștii în comunicare și relații publice au fost mai întâi studenți fără experiență, așa că ne gândim la generațiile următoare de oameni de PR și vrem să luăm alături de noi, într-o echipă tânără, studenți pasionați care să lucreze cot la cot cu membrii Asociației la viitoarele proiecte.

Noi punem la bătaie mediul de lucru creativ, contactul cu specialiști în comunicare, dar și noțiuni și experiențe din care se pot învăța bazele organizării unui eveniment, cum să scrie un articol și cum se construiește o prezență solidă în social media. Bine, toate acestea depind de capacitatea recrutului de a pune cap la cap tot ce face și aude în lucrul cu membrii noștri.

La finalul internship-ului, pe lângă rucsacul de cunoștințe, internii vor avea o rețea de contacte din industria de comunicare, dar și din mediul academic. În plus, dacă vom fi convinși de seriozitatea și ingeniozitatea lor, vor primi o scrisoare de recomandare utilă pentru un viitor job în domeniu.

Dacă ești student la comunicare, jurnalism, relații publice sau pur și simplu te pasionează domeniul, atunci te incadrezi perfect in profil. Aici afli mai multe despre modalitatea de înscriere.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply