Comunicate de presă

Brand Journalism is the new PR – Dennis L. Wilcox Conference

29.10.2014 | scris de | categorie: Comunicate de presă, Știri

Vreți să participați la întâlnirea extraordinară cu Dennis L.Wilcox, sunteti înscris în ARRP ca persoană fizică și ați achitat cotizația pentru 2014?
Dacă da, beneficiati de o reducere de 15% la taxa de participare!
Tot ce aveți de făcut este să trimiteți un email pe adresa roxana.onea@comunic.ro. Acest email trebuie să conțină mesajul de invitaţie adresat de ARRP. Reducerea de preț este posibilă datorită parteneriatului dintre ARRP și organizatorii evenimentului.
INVITAȚIE
Prof. Dennis L. Wilcox, Guru al PR-ului american, revine în România la 5 ani de la lansarea ediției în limba română a faimoasei sale cărți “Public Relations. Strategies & Tactics”. Biblia Relațiilor Publice a fost editată şi tradusă în limba română de către Revista “COMUNICAŢII Mobile” şi Mobile PR Agency, în colaborare cu Romtelecom şi Vodafone România, în anul 2009. La 5 ani de la acest eveniment, îl provocăm pe Dennis Wilcox la o întâlnire cu dumneavoastră, profesionişti şi practicieni ai Relațiilor Publice & Corporate Communication. Tematica este de cea mai mare actualitate: Jurnalismul de Brand ca nouă identitate a Relațiilor Publice, Marketingul Conținutului vs. Publicitatea Tradițională și Adevăratul rol al Social Media și al Marketingului Mobil în era post-criză.
Alături de personalitățile industriei autohtone de Relații Publice vă provocăm la dezbatere incitantă şi utilă. Nu ratați această eXtraordinară conferință de Conținut! 50 întrebări / + 100 studii de caz / + 4 ore de socializare

Recomanda prietenilor

Leave a Reply