Comunicate de presă

Colaborare între ARRP și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice

24.06.2016 | scris de | categorie: Comunicate de presă, Educatie, Știri

În 22 iunie, Adrian Curaj, Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, a discutat cu Asociația Română de Relații Publice (ARRP) despre oportunitatea predării cursurilor opționale de comunicare în toate facultățile din țară.

Alături de dl. ministru, la această întâlnire consultativă au participat Sorin Câmpeanu, Președintele Consiliului Național al Rectorilor, Sorin Chelmu, Secretar General al Guvernului, rectori și decani din întreaga țară, Gabriel Pâslaru – președintele ARRP, vicepreședinții ARRP Camelia Spătaru și Cătălin Hosu, secretarul general ARRP Andreea Pleșa, Dumitru Borțun, președintele Juriului de Onoare al ARRP și Răduț Bîlbîie – membru al Juriului de Onoare.

13503058_739346512834394_8506853047692983484_o

„O asemenea inițiativă trebuie salutată și ne vom strădui să o facem să funcționeze cât de repede posibil. Ea nu poate duce decât la creșterea eficienței învățământului românesc și la materializarea dezideratului de a produce specialiști mai buni, mai integrați și mai integrabili pieței muncii”, a spus Adrian Curaj, ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

„Suntem extrem de încântați de felul entuziast în care ministerul a primit propunerea noastră, iar ARRP are experiența, expertiza și resursele necesare pentru a sprijini implementarea acestei măsuri”, a declarat Gabriel Pâslaru, președintele ARRP.

Evenimentul a făcut parte din programul „Zilelor Comunicării ARRP 2016”, organizat cu ocazia aniversării a 21 de ani de existență a Asociației, organizație care reunește profesioniști de comunicare și relații publice din mediul privat și de stat, dar și studenți sau proaspăt absolvenți ai facultăților de comunicare.

Recomanda prietenilor
Comentarii (1)
Dedicated server
23.04.1717

Posibilitatea de a schimba idei si bune practici cu membrii ICCO, dezvoltarea unor strategii si actiuni comune, participarea la evenimente internationale sunt doar cateva dintre avantajele cooperarii dintre cele doua asociatii, prezentate in cadrul unei intalniri organizate vinerea trecuta in parteneriat cu BDR Associates, care a initiat si inlesnit comunicarea intre ICCO si ARRP, precum si cu sustinerea Institutului Bancar Roman.

Leave a Reply