Comunicate de presă

Comunicarea unei valori românești – Open House despre laserul de la Măgurele cu ministrul Adrian Curaj

29.03.2016 | scris de | categorie: Comunicate de presă, Open House, Recomandari, Știri

Vă invităm din nou la Sala de Consiliu a Bibliotecii Centrale Universitare, vineri – 1 aprilie, ora 15, la dezbaterea unei teme provocatoare: Cum comunicăm național și internațional evoluția laserului de la Măgurele?

Invitatul nostru special, Domnul Adrian Curaj, Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, va prezenta preocupările privitoare la comunicarea acestui obiectiv din subordinea sa iar participanții vor putea pune întrebări suplimentare în legătură cu proiectul și cu activitatea ministerului condus de dl. Curaj. Participanții vor avea posibilitatea să facă sugestii și să discute diverse alte aspecte de interes reciproc.

Evenimentul va fi transmis și în direct, prin internet, fiind accesibil tuturor la adresa https://www.privesc.eu/Arhiva/66305/Evenimentul-Open-House–Invitat—Adrian-Curaj–Ministrul-Educatiei-Nationale-si-Cercetarii-Stiintifice.

Vă invităm să confirmați participarea la această excepțională oportunitate de networking în domeniul relațiilor publice scriindu-ne la adresa arrpoffice@gmail.com sau înscriindu-vă pe pagina evenimentului, la adresa https://www.facebook.com/ARRPRomania/?fref=ts.

Asociația Româmă de Relații Publice – ARRP vă invită din nou la Biblioteca Centrală Universitară, Sala de Consiliu, pentru a dezbate vineri, 1 aprilie (fără glumă), la ora 15:00, o temă provocatoare: Cum să comunicăm național și internațional evoluția Laserului de la Măgurele?

Invitatul nostru special, Domnul Adrian Curaj,Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, va prezenta preocupările privitoare la comunicarea acestui obiectiv din subordinea sa iar participanții vor putea pune întrebări suplimentare în legătură cu proiectul și cu activitatea ministerului condus de dl. Curaj. Participanții vor avea posibilitatea să facă sugestii și să să discute diverse alte aspecte de interes reciproc.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply