Știri

Fake News – Anatomy of Social Mystification

06.03.2018 | scris de | categorie: Știri

Asociația Română de Relații Publice (ARRP), în parteneriat cu International Communications Consultancy Organisation (ICCO), vă invită să fiți speaker la conferința cu participare internațională „Fake News – Anatomy of Social Mystification”, organizată de în 21 martie, între orele 9:30-16:30, la Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”.

Conferința își propune să ofere soluții pentru limitarea fenomenului știrilor false care afectează din ce în ce mai mult societatea noastră. De la publicul larg, la antreprenori sau lideri de companii, de la media tradițională la instituții publice, cu toții suntem afectați, într-o măsură mai mare sau mai mică, de știrile false. Pericolul este erodarea încrederii cetățenilor și schimbarea percepțiilor și a comportamentului.

Cine ajută la creșterea acestui fenomen, cine îl finanțează și cine profită? Prin invitații pe care vi-i propunem, ne dorim ca dezbaterea noastră sa ajute la înțelegerea fenomenului în profunzime și la limitarea propagării acestor informații. Vom analiza împreună studii de caz, dar și măsuri concrete pentru limitarea fenomenului, luate de companii și chiar de guverne ale unor țări din Europa.

Vă propunem această dezbatere la câteva săptămâni de la încheierea consultării publice inițiate de Comisia Europeană, context în care vom analiza concluziile și soluțiile propuse de Comisie.

Agenda evenimentului va fi publicată în curând. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru confirmări: arrpoffice@gmail.com

Recomanda prietenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *