Afilieri Internationale

Invitație de participare la studiul ICCO „World PR Report 2017”

09.07.2017 | scris de | categorie: Afilieri Internationale, Știri

Generat în fiecare an de către The International Communications Consultancy Organisation (ICCO), The World PR Report este studiul definitoriu pentru industria Relațiilor Publice la nivel global.

Fiecare nouă ediție a sa oferă conducătorilor de agenții și nu numai lor informații vitale privitoare la direcțiile din acest domeniu.

Ediția actuală va prezenta o analiză a situației actuale din industria de PR și comunicare, felul în care aceasta a performat în anul trecut și previziuni pentru următorii ani. Studiul se adresează profesioniștilor din PR de la vârful ierarhiei.

Nu ratați această ocazie unică de a defini viitorul uneia dintre cele mai dinamice industrii din lume!

Click aici pentru a participa la studiu.

Doi dintre participanți la studiu – dacă sunt membri ai ARRP – au șansa de a câștiga acces și cazare gratuită la ICCO Global Summit 2017, care se va desfășura la Helsinki, în Finlanda, perioada 5-6 octombrie, ocazie cu care va fi lansat World PR Report 2017.

În calitate de membru ICCO, ARRP îi invită să participe la studiu atât pe membrii săi, cât și pe cei care încă nu s-au alăturat asociației noastre.

Dacă doriți să beneficiați de toate avantajele oferite de apartenența la ARRP, aici găsiți toate detaliile necesare pentru înscriere.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply