Afilieri Internationale

Invitație la dezbatere, la Sofia

19.09.2017 | scris de | categorie: Afilieri Internationale, Recomandari, Știri

Colegii noștri de breaslă din Bulgaria îi invită pe membrii ARRP și pe ceilalți comunicatori de la noi din țară să participe la un eveniment special: Conferința SOPR: SOMARKETING: SOFIA

Evenimentul este menit să analizeze o tema din ce în ce mai actuală, granița tot mai difuză dintre marketing și PR. Va fi luat în discuție impactul tehnologiei asupra PR-ului și marketingului, incluzând: tendințe tehnice principale, digitalizarea comunicării, emergența realității virtuale, provocările evaluării rezultatelor și posibilitățile fascinante ale inteligenței artificiale.

Evenimentul va avea loc la Sofia, Bulgaria, în perioada 13-14 octombrie 2017. Veți avea ocazia să schimbați idei, să socializați cu colegi din domeniu și să cunoașteți strategi seniori de comunicare, alături de experți globali. Programul conferinței și mai multe detalii aici.

Conferința are loc în timpul uneia dintre cele mai așteptate manifestări din PR. În aceeași seara, Sofia și United Partners au onoarea de a fi gazdele International Public Relations Association Golden World Awards for Excellence Gala Ceremony. Acest distins eveniment este locul în care câștigători din întreaga lume se reunesc pentru a-și ridica trofeele anului 2017. Într-o competiție globală cu proiecte de PR grupate în 60 de categorii, toți sunt câștigători. Gala Dinner este deschisă tuturor, iar biletele pot fi achiziționate aici.

Conferința SOPR: SOMARKETING: SOFIA vă dă posibilitatea să interacționați cu alți profesioniști în PR, atât din Europa Centrală și de Est, cât și de la nivel global. Aceștia ar putea fi exact soluțiile de care aveți nevoie pentru următorul vostru proiect.

Ca urmare a parteneriatului cu ARRP, la acest eveniment, MEMBRII ARRP BENEFICIAZA DE 10% REDUCERE LA TAXA DE CONFERINȚĂ.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply