Comunicate de presă

Karol Karpinski, Facebook, speaker la TeCOMM: eCommerce insights din culisele Facebook-ului

07.04.2016 | scris de | categorie: Comunicate de presă, Fără categorie, Recomandari, Știri

Karol Karpinski, keynote speaker la conferințe internaționale ca reprezentant oficial Facebook, vine în România la conferința de eCommerce TeCOMM unde va vorbi despre cum schimbă Facebook-ul arta comunicarii în online între branduri și consumatori.

Karol Karpinski este Client Partner pentru Global Marketing Solutions la Facebook, unde se axează pe inițierea discuțiilor cu marketerii celor mai mari branduri din Europa Centrală și de Est și cu cei axați pe răspunsul direct. Karol folosește trendurile și secretele pieței pentru a-i ajuta pe clienți în implementarea de noi unelte și produse.

Pasionat de eCommerce și online marketing, cu o experiență de 9 ani în online marketing, de la Mobile la Search Engine Marketing, la Email Marketing și Affiliate Programs, Karol vă va ajuta cu informații și noi perspective dobândite din experiența sa cu diverse companii din CEE.

Alături de Karol Karpinski (Facebook), peste 250 de retaileri online sunt așteptați să ia parte la dezbateri, panel-uri și workshop-uri susținute pe durata zilei de 21 Aprilie. TeCOMM aduce în atenția publicului de eCommerce nume precum David Rothwell – autorul Best Seller-ului „The AdWords Bible for eCommerce”,  Chris Jones – User Experience Director@Blueleaf – una dintre cele mai mari agenţii de strategie online din UK, Euroflorist (Olanda) – companie fondată în 1982 şi lider de piaţă pe Europa în servicii de livrare online de flori oriunde în lume, cât şi reprezentanţi ai companiilor Urgent Cargus, MasterCard, Banca Transilvania, Veinteractive, Conectoo, ProfitShare, MobilPay, Paravion, Flanco, DWF, ProClick, Zoot.ro etc.

Conferinţa TeCOMM se află la a-VIII-a ediție la nivel national, eveniment la care sunt asteptaţi peste 250 de retaileri online care au deja un business online sau îşi doresc un start-up în acest domeniu, dar şi cei din domeniile conexe care oferă servicii, soluţii sau produse de ecommerce.

Înscrierile la TeCOMM Bucuresti se fac pe www.bucharest.tecomm.ro. Organizatorii au pregătit preţuri speciale care oferă participanţilor reduceri considerabile din preţul integral al biletelor, în funcţie de perioada înscrierii. Până pe 8 aprilie, preţurile pentru biletele All Event pornesc de la 79 euro. Mai mult, organizatorii oferă şi reduceri atractive pentru grupuri. Vezi aici toate preţurile.

Companiile care au înţeles aportul pe care conferinţa de eCommerce  îl are în dezvoltarea societăţii şi a mediului de afaceri online şi care susţin acest eveniment sunt:

Gold Sponsor:  MasterCard, UrgentCargus, Veinteractive

Silver Sponsor: Banca Transilvania

Recommended payment processor: mobilPay

Travel partner: Paravion

Official car: Tiriac Auto, CityLimo

Supported by: Conectoo, ProfitShare, MxHost, Creative News, CSDesign, TwoDesign, Champollion, Mobiladalin, Jobus

Partners: Moloso, Simartis, SearchAds, Hostvision, DWF, DPD, ProClick, Wasabi Running Sushi.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply