Știri

Noul Consiliu de Conducere al ARRP

30.05.2008 | scris de | categorie: Știri

Adunarea Generala a membrilor Asociatiei Romane de Relatii Publice – ARRP – desfasurata la 29 mai a.c. a adus cateva schimbari importante atat in ceea ce priveste perspectiva institutionala a ARRP, cat si, speram, in cea a industriei comunicarii, in general.

ARRP, o asociatie non-profit infiintata in 1995, a activat, in toti acesti ani, in arii foarte importante pentru relatiile publice din Romania: coeziune academica, standardizare si dezvoltare profesionala. Am incercat si am reusit sa deschidem temeinic orizonturile acestei profesii in tara noastra. Suntem organizatia care reuneste profesori, specialisti in relatii publice, consultanti, comunicatori guvernamentali, membri de onoare care isi propun, de asemenea, sa impuna si sa mentina standardele la nivelul pe care practica PR o merita.

Suntem o organizatie tanara, prin urmare trebuie sa fim una dinamica si usor adaptabila provocarilor aparute in mediu. ARRP isi doreste sa fie un vector real al industriei de relatii publice, o platforma de conectare la know-how-ul intern si international, dar si un instrument pe care membrii sai sa-l foloseasca pentru beneficii clare, individuale.

ARRP are un nou consiliu de conducere, ca urmare a schimbarilor generate de ritmul fabulos in care creste industria de PR in Romania. Asociatia Romana de Relatii Publice vine cu un plan de management modern, cu o viziune proprie de dezvoltare si cu un nou algoritm al resurselor umane.

„Experienta de business sau cea academica a membrilor ARRP, alaturi de noua strategie de leadership vor redefini platforma interna si externa a Asociatiei. Stabilitatea financiara ne va da incredere in constructia proiectelor si ne va oferi independenta institutionala. Capitalul de resurse ne va deschide perspectivele.  Reusitele vor creea din nou incredere si, astfel, vom inchide cercul succesului. Asociatia aceasta nu este ceva sau cineva care spune cum e sau cum ar trebui sa fie industria de relatii publice. Vrem sa fim o asociatie pragmatica, activa si atractiva. Cu pasi mici, fara emfaza”, spune noul presedinte al ARRP, Rares Petrisor.

Schimbarea se va orienta catre oferta facuta membrilor Asociatiei, oferta ce va fi mult imbunatatita, imbogatita si diversificata. Apoi, ARRP se va deschide mult catre profesionistii PR din tara, cooptati in constructia academica, insa usor neglijati in efortul de consolidare economica. De asemenea, ne vom deschide catre membrii corporate, care se vor putea implica atat prin capitalul uman, cat si prin dorita participare financiara in proiectele Asociatiei.

Asociatia se concentreaza pe aplicarea unei viziuni a pragmatismului, care sa aduca un nou tip de coeziune si, implicit, un nou set de valori si recompense.

In toamna, ARRP va organiza un prim eveniment dedicat exclusiv industriei de PR. Unul prin care sa demonstram ca puterea noastra spirituala, comuna, este mult mai mare si, de ce nu, mai atractiva decat cea a individualitatilor.

Iata lista noilor membri ai consiliului de conducere:

 

Functii de conducere ARRP Persoana
presedinte Rares Petrisor
Vicepresedinte educatie Adela Rogojinaru
Vicepresedinte relatii internationale Dana Seiciu
Vicepresedinte firme PR Gabriel Paslaru
Vicepresedinte specialisti Liviu Ion
Vicepresedinte institutii publice Bogdan Grunevici
Secretar general Lavinia Cinca
Membru consiliu Luminita Oprea
Membru consiliu Florentina Iusco
Membru consiliu Dragos Dehelean
Membru consiliu Marius Ghilezan
Membru consiliu Luminita Ciocan
Membru consiliu Adina Croitoru
Membru consiliu Bogdan Hrib
Membru consiliu Ioana Cismasu
Membru consiliu Corina Vintan
Membru consiliu Cristina Guseth
Presedinte comisia de admitere si evidenta Gabriel Ferugean
Membru comisia de admitere si evidenta Adrian Iordache
Membru comisia de admitere si evidenta Adriana Tran
Presedinte juriul de onoare Dumitru Bortun
Membru  juriul de onoare Radut Bilbiie
Membru  juriul de onoare Thomas Kleininger
Membru  juriul de onoare Corneliu Cojocaru
Membru  juriul de onoare Olga Jora

 

Pentru informatii actualizate permanent accesati site-ul ARRP, www.arrp.eu, abonati-va la newsletterul nostru sau luati direct legatura cu membri Asociatiei. De asemenea, pe site-ul ARRP veti gasi date biografice despre noii membri ai consiliului de conducere si ai celorlalte structuri.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *