Comunicate de presă

Noul Consiliu de Conducere al ARRP

17.10.2005 | scris de | categorie: Comunicate de presă

Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP) si-a ales ieri un nou Consiliu de Conducere, pentru perioada 2005-2007. Din el fac parte specialisti recunoscuti ai domeniului, printre care: Dumitru Bortun – presedinte, Radut Bilbiie, Silvia Bucur, Gilda Lazar, Gabriel Paslaru, Mircea Constantinescu – vicepresedinti, Gabriel Ferugean – secretar general, Dragos Dehelean, Teodor Frolu, Luminita Oprea, Cristina Coman, Corina Vintan, Cristina Bãlan, Mirela Pitu, Cãtãlina Stan, Angelica Iva, Doina Tãtaru – membri in Consiliul de Conducere.

Intrata in al 10-lea an de existenta, ARRP reuneste specialisti care lucreaza in departamentele de Relatii Publice din institutiile publice, firme si organizatii neguvernamentale, specialisti din agentiile de Relatii Publice, liber-profesionisti, precum si cadre didactice din facultatile de profil. Pentru perioada urmatoare, Asociatia si-a propus sa participe mai activ la asanarea climatului comunicational din societatea romaneasca, sa promoveze comunicarea etica si eficienta, pusa in slujba binelui public.

Noul presedinte al ARRP, Dumitru Bortun, conferentiar la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice „David Ogilvy” (SNSPA), este doctor in filosofie si specialist in marketing politic si electoral; are o experienta semnificativa in cercetarea opiniei publice si consultanta de imagine.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply