Comunicate de presă

Schimbări în conducerea ARRP

24.06.2016 | scris de | categorie: Comunicate de presă, Newsletters, Open House, Știri
tag-uri:

Începând de miercuri, 22 iunie, Asociația Română de Relații Publice are o conducere înnoită care își propune să amplifice rezultatele bune din ultimii ani, să își extindă paleta de activități, aria de acțiune și baza de membri.

„Suntem bucuroși că oferta făcută în ultimii ani, parteneriatele stabilite și, nu în ultimul rând, calitatea oamenilor din conducerea asociației au dus la realegerea noastră”, a declarat Gabriel Pâslaru, care continuă să dețină funcția de președinte al asociației. „Totodată am mare încredere că noii membri ai Consiliului Director vin cu o expertiză suplimentară, dublată de idei proaspete care să contribuie la succesul ARRP”, a adăugat Pâslaru.

Actuala configurație a conducerii ARRP se prezintă astfel: Camelia Spătaru, Cătălin Hosu, Mirela Rădulescu, Laura Constantin și Ella Nica dețin funcția de vicepreședinte; secretar general este Georgiana Giunca; membri ai Juriului de Onoare sunt Dumitru Borțun (președinte), Răduț Bîlbîie, Corneliu Cojocaru, Mirela Roman și Andreea Pleșa. Funcția de cenzor este deținută de Oana Georgescu și Luminița Ciocan.

Această echipă va continua să organizeze întâlniri Open House și sesiuni de training „Academia ARRP”, generând totodată numeroase alte activități care să contribuie la întărirea comunității comunicatorilor din România.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply