Academia ARRP

Workshop: Pregătește-te pentru premii!

07.06.2016 | scris de | categorie: Academia ARRP, Recomandari, Știri

Cum se câștigă un premiu ?

Crearea și implementarea unor campanii de relații publice excelente este ceea ce facem zi de zi. Și totuși, cum prezentăm o campanie și ce facem ca să convingem juriul că ea merita un premiu pare să fie ceva complicat. Din nefericire, mulți profesioniști chiar procedează greșit în această privință.

Thomas Achelis, inițiatorul competiției Romanian PR Award, timp de mai mulți ani membru al juriilor de la IPRA Golden World Award și al câtorva alte astfel de competiții, știe cum gândesc membrii unor astfel de paneluri, ce le place să descopere în dosarele de înscriere și ce transformă o campanie bună într-una premiată.

Miercuri, 22 iunie, într-un workshop de o jumătate de zi (între orele 10:00-14:00), Thomas Achelis va explica regulile de înscriere în Romanian PR Award, reguli de fapt foarte simple și care le oferă participanților extrem de multă flexibilitate. El va prezenta oportunitățile și taboo-urile de care trebuie ținut seama, va face totodată unele recomandări și va încheia sesiunea cu o descriere generală a mediului competițiilor internaționale din industria comunicării.

Taxa de participare
– 250 lei/participant
– reducere 15% pentru 3 participanți din aceeași companie/organizație.

Înscriere
– achitați taxa în contul RO56 RNCB 0072 0496 8339 0001, deschis la BCR, sector 1, și trimiteți dovada plății la arrpoffice@gmail.com; sau
– rezervați-vă un loc în sală scriindu-ne la adresa arrpoffice@gmail.com, și achitați taxa în numerar, în ziua evenimentului, la fața locului.

Notă: Locurile sunt limitate; au prioritate cei care achită taxa în prealabil.

Recomanda prietenilor

Leave a Reply